Vloerbrood intro Homebanner

Vloerbrood introductie

Vloerbrood intro image

Vanaf vandaag te verkrijgen in onze Warme Bakker Winkels en Fernandes pastries.

Vloerbrood, gebakken op bakplaten op de vloer van de oven, hebben een knapperige korts die zorgen voor de verleidelijke geur en verrukkelijke smaak. Bij het halen uit de oven, zal je genieten van de verhoogde eetlust.

Deze zijn handgemaakt en vers te verkrijgen om thuis zelf af te bakken in de oven. Binnen 10 minuutjes heb je heerlijk warm brood. Proef de verschillende smaken en formaten: Maisbrood, Meergranen Donker, Meergranen Licht en Tijgerbrood.

Meergranen Donker Vloerbrood
Dit is een lekker mals brood gemaakt op basis van tarwemeel en alle andere basis ingrediënten zoals water, gist en zout. Tevens zijn er aan dit ambachtelijk brood ook diverse pitten en zaden toegevoegd, zoals zonnebloempitten, lijnzaad en sesamzaad.

Meergranen Licht Vloerbrood
Dit heerlijk meergranen brood heeft een lichtbruin kleurtje en is gemaakt met biologische tarwebloem, lijnzaad en sesamzaad. Als decor worden er boekweit gluten gebruikt.

Mais Vloerbrood
Een overheerlijk brood, krokant van buiten en zacht van binnen, gebakken met zongerijpte gepofte mais en smaakvolle zonnebloempitten. Vóór het bakken is een laagje maisgrits op het deeg aangebracht waardoor het brood een stevige afbeet krijgt.

Tijger Vloerbrood
Dit is een ouderwets lekker wit brood waarvan de bovenzijde van het deeg wordt bestreken met een tijgerpap. Deze tijgerpap is een mix van rijstemeel, gist, suiker, maizena en water. Dit brood heeft hierdoor een knapperige korst met kleine barstjes die doen denken aan een tijgerhuid.


> Terug naar Actueel
> Bekijk alle artikelen uit 2018
Contact

U kunt ons bereiken voor suggesties, vragen of opmerkingen via de onderstaande informatie.

Fernandes Bakkerij N.V.
Adres : Kernkampweg 52-54
Plaats : Paramaribo - Suriname
Tel. : (597) 463200
Fax. : (597) 492177
Email : info.bakery@fernandes.sr

Of u kunt ons ook bereiken door het contactformulier in te vullen.